Camí de Darrera el Cementiri, Reus. Tarragona.
619 112 771

Altres

El cavall a l’abast de tothom.

Cavalcada de Reis

L’arribada dels Reis Mags d’Orient a la ciutat de Reus sempre ha estat un dels esdeveniments més esperats. Grans i petits gaudeixen d’una de les nits més esperades de l’any tot començant amb l’arribada a l’aeroport de ses majestats. Tot seguit, es desplacen amb carruatge fins al centre de Reus, on començarà el recorregut de la cavalcada de Reis.
Els Amics del Cavall tenen un paper molt especial ja que com a associació s’encarrega de formar l’equip de cavalleries juntament amb els carruatges i decorats de la cavalcada, perquè els nostres amics cavalls llueixin els seus vestits i guarnicions.

Parc de Nadal

Cada any, volem fer el Parc de Nadal de Reus una mica més especial amb la participació dels nostres amics els cavalls. Preparem, organitzem i duem a terme activitats perquè tothom pugui gaudir de tot un món d’experiències.

Mercat al Mercadal

Una cita on Reus torna al passat amb el Mercat al Mercadal. Minyones, venedors ambulants de neules, senyores vestides per fer el passeig,…En les darreres temporades, el Mercat al Mercadal també ha afegit personatges d’època i d’antics oficis que donen major autenticitat a una proposta plenament consolidada. Mercat que va despertar la curiositat de multitud de reusencs i turistes, i com no, no hi podien faltar els cavalls.

Festa Major de Sant Magí.

Per a la festa major de Sant Magí també hi posem el nostre granet de sorra per tal que les festes de Tarragona continuïn escrivint la història de la ciutat. Durant la festa major de Sant Magí s’hi organitzen moltes activitats durant el mes d’agost pensades pels joves i per a tota la família.

Guàrdia Urbana de Reus Montada.

Mantenir la seguretat de la ciutat allà on altres membres de la guàrdia urbana no hi poden arribar, no seria possible sense els cavalls. Gràcies a ells, es va crear la Unitat Muntada de la GuàrdiavUrbana, que s’encarrega de dur a terme tasques de patrullatge des del 2004. Els agents normalment patrullen com a mesura preventiva en zones rurals, parcs i jardins i també durant els carrers de la ciutat
durant les nits d’oci.

Leave a comment