Camí de Darrera el Cementiri, Reus. Tarragona.
677 49 73 29

Lliga Tarragona

De doma clàssica i salt d’obstacles.

Com a associació Amics del Cavall de Tarragona, impulsem una Lliga interna a Tarragona conjuntament amb la participació de la Federació Catala d’hípica, per tal d’incrementar la participació en l’esport eqüestre a les nostres comarques.

Amb aquesta lliga volem promoure els valors que ofereix la pràctica de l’equitació com a esport, especialment en salt d’obstacles i doma clàssica, dues de les disciplines eqüestres més presents a les comarques de Tarragona.

Descarregue’t aquí els resultats d’aquesta Lliga de Tarragona 2018:

[Doma Clàssica 0*]

[Doma Clàssica 1*]

[Salt d’Obstacles]

L’organització de la Lliga de Tarragona té com a objectiu fomentar la participació d’aquest esport i la seva afició organitzant concursos i altres activitats i impulsar el sector per tal a la província de Tarragona.

SOPAR DE GALA 2019

Com cada any, l’associació Amcis del Cavall Comarques de Tarragona, organitzar un sopar de gala on es fa entrega de premis i reconeixements esportius a la lliga de de doma i salt a Tarragona.

Carta i menú del esdeveniment:

[Carta 2019]

[Menú del sopar de gala]

Temporada 2018

PDFs amb els guanyadors:

[Premis Màxima Participació]

[Mencions Especials]

[Premis Salt d’Obstacles]

[Premis Doma Clàssica]

Alguns premis per la temporada 2019

14a Edició dels Premis

Associació Amics del Cavall Comarques de Tarragona

Un any més, l’associació vol fer un reconeixement als genets i amazones de la nostra província pels seus mèrits esportius de la temporada 2019 en les disciplines Doma Clàssica 0* i 1* i Salt d’Obstacles.

Aquest resultats son extrets del Ranquing General que publica laFederació Catalana d’Hípica, aquests premis obtinguts per tots els genets i amazones s’entregaran al Sopar de Gala i Premis Hípics que organitza l’associació el pròxim mes de febrer de 2020.
Un any més, l’Associació farà entrega dels premis de màxima participació dels nostres genets i amazones de la nostra província, en les categories de Doma Clàssica 0* i Salt
d’Obstacles, en vals de bescanviar en material a la botiga col·laboradora Bestialis de Riudoms.

  • –  DOMA CLÀSSICA : 1200€
  • –  SALT D’OBSTACLES :1400€

TEMPORADA 2019 RESULTATS

Leave a comment