Camí de Darrera el Cementiri, Reus. Tarragona.
677 49 73 29

Lliga Tarragona

De doma clàssica i salt d’obstacles.

Com a associació Amics del Cavall de Tarragona, impulsem una Lliga interna a Tarragona conjuntament amb la participació de la Federació Catala d’hípica, per tal d’incrementar la participació en l’esport eqüestre a les nostres comarques.

Amb aquesta lliga volem promoure els valors que ofereix la pràctica de l’equitació com a esport, especialment en salt d’obstacles i doma clàssica, dues de les disciplines eqüestres més presents a les comarques de Tarragona.

Descarregue’t aquí els resultats d’aquesta Lliga de Tarragona 2018:

[Doma Clàssica 0*]

[Doma Clàssica 1*]

[Salt d’Obstacles]

L’organització d’aquesta de la Lliga de Tarragona té com a objectiu fomentar la participació d’aquest esport i la seva afició organitzant concursos i altres activitats i impulsar el sector per tal a la província de Tarragona.

Alguns premis per la temporada 2018

Leave a comment