Camí de Darrera el Cementiri, Reus. Tarragona.
619 112 771

Lliga Tarragona

De doma clàssica i salt d’obstacles.

Com a associació Amics del Cavall de Tarragona, impulsem una Lliga interna a Tarragona conjuntament amb la participació de la Federació Catala d’hípica, per tal d’incrementar la participació en l’esport eqüestre a les nostres comarques.

Amb aquesta lliga volem promoure els valors que ofereix la pràctica de l’equitació com a esport, especialment en salt d’obstacles i doma clàssica, dues de les disciplines eqüestres més presents a les comarques de Tarragona.

TEMPORADA 2019-20 RANKINGS

SOPAR DE GALA 2018-19

Com cada any, l’associació Amcis del Cavall Comarques de Tarragona, organitzar un sopar de gala on es fa entrega de premis i reconeixements esportius a la lliga de de doma i salt a Tarragona.

PDFs amb els guanyadors:

[Premis Màxima Participació Doma]

[Premis Màxima Participació Salt]

[Mencions Especials]

[Premis Salt d’Obstacles]

[Premis Doma Clàssica 0*]

[Premis Doma Clàssica 1*]

L’organització de la Lliga de Tarragona té com a objectiu fomentar la participació d’aquest esport i la seva afició organitzant concursos i altres activitats i impulsar el sector per tal a la província de Tarragona.

Alguns premis per la temporada 2019-2020

14a Edició dels Premis

Associació Amics del Cavall Comarques de Tarragona

Un any més, l’associació vol fer un reconeixement als genets i amazones de la nostra província pels seus mèrits esportius de la temporada 2019 en les disciplines Doma Clàssica 0* i 1* i Salt d’Obstacles.

Aquest resultats son extrets del Ranquing General que publica laFederació Catalana d’Hípica, aquests premis obtinguts per tots els genets i amazones s’entregaran al Sopar de Gala i Premis Hípics que organitza l’associació el pròxim mes de febrer de 2020.
Un any més, l’Associació farà entrega dels premis de màxima participació dels nostres genets i amazones de la nostra província, en les categories de Doma Clàssica 0* i Salt
d’Obstacles, en vals de bescanviar en material a la botiga col·laboradora Bestialis de Riudoms.

  • –  DOMA CLÀSSICA : 1200€
  • –  SALT D’OBSTACLES :1400€

Leave a comment