Camí de Darrera el Cementiri, Reus. Tarragona.
677 49 73 29

Renovació de Junta: Federació Catalana dels 3 tombs.

Carta oficial de la nova junta:

Hola a tothom,
Moltes gràcies per la confiança que ens vàreu donar el passat 16 de juny en escollir-nos per portar les regnes de la Federació Catalana dels Tres Tombs els pròxims 4 anys.
Creiem que som una junta sòlida, amb experiència en el món del cavall, amb molt bones relacions ciutadanes i socials i amplis coneixements dels entorns que ens rodegen.
Però sobretot, som una candidatura que pren el compromís més exigent de treballar per fer de la nostra festa una de les festes més importants del nostre país i per fer de la Federació una veritable eina de suport i ajut per a la vostra feina en defensa dels cavalls, la cultura i la tradició.
Els components de la nova junta som:

 • President: Andreu Bernadàs – president@federaciotrestombs.cat
 • Vicepresident 1r: Adolf Bargués – vicepresident1r@federaciotrestombs.cat
 • Vicepresident 2n: Enric Espasa – vicepresident2n@federaciotrestombs.cat
 • Secretària: Sílvia Barea – secretaria@federaciotrestombs.cat
 • Tresorer: Artur Garro – tresorer@federaciotrestombs.cat
 • Vocals: Ernest Burgueño – vocalactes@federaciotrestombs.cat
 • Kilian Franch – vocalrrpp@federaciotrestombs.cat

Us facilitem els nostres noms, càrrecs i correus perquè pugueu connectar amb nosaltres per presentar-nos les vostres activitats, dubtes, neguits i projectes i perquè pugueu fer-nos arribar les vostres crítiques o diferents punts de vista.
Això no obstant, el correu de contacte que us demanem que utilitzeu sempre és l’habitual:

info@federaciotrestombs.cat

 

i el nostre telèfon mòbil per fer les consultes que necessiteu és el 673 145 027.

Fundada l’any 1996

Federació Catalana dels Tres Tombs – G-61678645 Masia d’en Frederic, s/n – Apartat de Correus número: 165 – 08800 – Vilanova i la Geltrú Telèfon mòbil: 673 145 027 – Correu electrònic: info@federaciotrestombs.cat – www.federaciotrestomb.cat
Ben aviat us farem arribar el nostre programa, del qual ja vàrem avançar algunes pinzellades el dia de l’assemblea i que us resumim tot seguit:
El nostre programa constarà de 4 pilars fonamentals:

 • L’economia
 • El treball en el territori i els pobles federats
 • Les relacions amb les administracions: Generalitat, Diputacions i Ajuntaments i els mitjans de comunicació
 • El treball de futur amb el país i la nostra gent

I el desenvoluparem amb tota la força de la feina feta, amb l’obertura al país dels nostres Tres Tombs i d’altres activitats pròpies, amb la consolidació de la Trobada Nacional i amb les noves propostes i projectes que portem al sarró, amb l’objectiu de poder celebrar l’any 2021, el nostre 25è aniversari, en el top ten de les festes tradicionals i populars de Catalunya.
Només us demanarem tres contrapartides:
Necessitem la vostra complicitat, el vostre ajut i el vostre compromís.
Perquè amb la vostra Complicitat, en majúscules, podrem defensar i lluitar pel projecte sense fissures i amb força davant de tothom.
Perquè amb el vostre ajut, avançarem en la modernitat de la nostra festa tot explicant el passat, treballant el present i preparant el futur que volem que rebin els nostres fills i filles.
Perquè el vostre Compromís, també en majúscules, és imprescindible per lligar la col·laboració i la cooperació dels pobles federats.
Volem una federació forta, unida i que camini plegada pels nostres camins, camps i carreteres, cap al segle XXII amb il·lusió i esperança.
Us encoratgem a acompanyar-nos!

La junta de la Federació Catalana dels Tres Tombs Vilanova i la Geltrú, 1 de juliol de 2018 


Leave a comment