Camí de Darrera el Cementiri, Reus. Tarragona.
619 112 771

Lliga de Tarragona – 2019

L’Associació d’Amics del Cavall de les Comarques de Tarragona, el passat dissabte dia 8 de febrer, va celebrar, com cada any, el sopar de la GALA HÍPICA de la temporada 2019 on es fa el lliurament dels premis de la Lliga de Tarragona, de diferents disciplines i categories.
També es va fer un reconeixement a les Hípiques de la comarca de Tarragona i un reconeixement a la Unitat Muntada de la Guàrdia Urbana.
Hi va assistir la regidora de l’Ajuntament de Reus, Sra. Montserrat Vilella, la Vicepresidenta de la Federació Catalana d’Hípica, Sra. Leonor Brozgol i el President de la Federació Catalana dels Tres Tombs, Sr. Andreu Bernadàs.
Va ser una bona vetllada ja que hi va haver una participació de unes 150 persones i durant la nit hi va haver més d’una sorpresa.

Leave a comment